Fly till Malaga under vintern

img_4386Södra Spanien och Malaga är ofta synonymt med vintertillhåll för många svenskar som inte längre arbetar. Och visst har Malaga och sydkusten allt som behövs för att frusna svenskar ska kunna övervintra. Här finns lagom temperatur, ofta runt 20 grader, sol i lagom mängd, behändiga boenden och gott om golfbanor.

Men är då Malaga och sydkusten bara något för pensionärer? Eller kan man som yngre uppskatta en weekend i Malaga? Svaret är ett rungande ja. För om du behöver en paus från den svenska vintern, varför då inte ta flyget i strax över tre timmar till en miljonstad som bjuder på tapas, museum, hav och bättre väder? Det enda som förstås kanske sätter stopp för många är att vädret är lite oberäkneligt. För om man bara åker en weekend, så finns förstås risken att man prickar in enbart regndagar. Detta bekymrar ju inte de som bor på sydkusten i flera veckor eller månader. Då får man alltid tillräckligt med sol och värme.

Men om man reser till Malaga utan större förväntningar på sol och istället ser det som en weekendresa till vilken större stad som helst, så blir genast eventuell sol bara ett stort plus. Så varför inte satsa på en weekendresa till Malaga i vinter? Har man lite koll på olika erbjudanden kan man dessutom komma över flygbiljetter till riktiga reapriser.

Om man tycker att Malaga är trist finns ju alltid möjligheten att på under timme ta sig till platser som Marbella eller Nerja.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s