Semester i Saly

Saly är ett vackert litet semesterparadis med mycket fint kustläge och ett mindre utbud av barer och restauranger. Här finns även några nattklubbar och ett casino.

Saly är det perfekta semestermålet för dig som vill kunna njuta av det mesta men i en lite mindre stad där människorna varken är extremt många eller stressade. Passa på att åka ner till Salys fina vita stränder. Har du tid och möjlighet borde du definitivt besöka stranden Obama Beach som ligger ca 10 mil ifrån centrum. Hit tar du dig enklast med taxi eftersom att resan tar en liten stund men det är absolut värt det. På Obama Beach kan du gå med fötterna i den vita sanden och vandra runt bland alla de uteserveringar som finns. En perfekt dag helt enkelt.

Vill du upptäcka någonting under din resa så kan vi varmt rekommendera att besöka en inhägnad safaripark som ligger en liten bit utanför Saly. Här kan du åka runt i flera timmar och titta på vackra djur så som zebror och giraffer. Absolut en upplevelse för både stora och små.

Vill du ut på mer äventyr så kan du alltid passa på att besöka den omtalade sjön Lac Rose. Denna sjö är helt och hållet rosa och har blivit det på grund av algerna i vattnet. Att se denna sjö kan verkligen göra dig häpen ett bra tag även om du redan är förberedd på att den är rosa. Det är helt enkelt inte många av oss som sätt en rosa sjö. Så varför inte passa på när du har en så nära till hands?

Saly är definitivt ett vackert resmål och passar lika bra för både stora och små. Här kan du enkelt ligga på stranden och njuta ena dagen och sedan nästa dag åka runt och upptäcka saker. Saly erbjuder allt i lagom doser. Väljer du at besöka Saly så kommer du garanterat bli nöjd. Trevlig resa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s